Jump to content

View New Content
Forums
Photo
- - - - -

Forum help


  • Please log in to reply
22 replies to this topic

#1 Rambox

Rambox

  • 73 posts

    User

Posted 10 May 2014 - 20:50

So uuh, I can't put links in this chat. When I press on that "Link" icon I can paste the link in there but I can't press on "Ok", "Cancel" and I can't click on the cross so I have to refresh the page to remove it. And I can not copy/paste things in this chat, I only can typ here.

 

Can someone help me to fix it? :(



#2 Sythen

Sythen

  • 604 posts

    I LOVE MY BRICK!

  • Steam:STEAM_0:1:7052825
  • LocationBirmingham, England

Posted 10 May 2014 - 20:51

http://forum.ldt.gg/...054-forum-help/

 

Works for me


Posted Image

"Motoki: vaginas are gay"


#3 Rambox

Rambox

  • 73 posts

    User

Posted 10 May 2014 - 20:57

Yeah, but it doesn't work for me... :P



#4 RickJames

RickJames

  • 41 posts

    New User

  • LocationThe Hague, The Netherlands.

Posted 10 May 2014 - 20:58

8H2DW.png

 

You don't have this?



#5 Rambox

Rambox

  • 73 posts

    User

Posted 10 May 2014 - 21:23

It looks like this for me (I cant paste so I had to typ the url)

 

14wd7rk.jpg

 

Oh and I can't press on "Ok", "cancel" and the cross to close it so I have to refresh the page to close it.



#6 Sythen

Sythen

  • 604 posts

    I LOVE MY BRICK!

  • Steam:STEAM_0:1:7052825
  • LocationBirmingham, England

Posted 10 May 2014 - 21:33

Clear cookies and cache and try again.


Posted Image

"Motoki: vaginas are gay"


#7 Rambox

Rambox

  • 73 posts

    User

Posted 10 May 2014 - 21:36

Didn't work :(



#8 Pandaboy

Pandaboy

  • 940 posts

    Maps - Models - Textures

Posted 10 May 2014 - 21:52

Worst case scenario if you don't get it to work...

 

You could always type it in manually, like this:

[ url=http://insertlinkhere.com ]Link[ /url ]

 

 

Just remove the spaces I placed around the [ ] tags



#9 Rambox

Rambox

  • 73 posts

    User

Posted 10 May 2014 - 21:57

I know but I need to typ the whole link then, because I can't paste it in this chat and I don't wan't to do that every time. :(



#10 elite

elite

  • 1,426 posts

    Forum Regular

  • LocationEngland

Posted 10 May 2014 - 23:33

Tried signing out and doing what Sythen said then log back in?

#11 Rambox

Rambox

  • 73 posts

    User

Posted 10 May 2014 - 23:41

Yes, it didn't work, but Teh Time Rider helped me with one thing, I can copy/paste now.

The "Link" icon and the other icons still ain't working.

 

But I can copy/paste now so I can use those BBcodes.

 

Thanks for helping everyone :D



#12 Bo98

Bo98

  • 274 posts

    aka BoA98

Posted 11 May 2014 - 09:54

What browser and version?

#13 Rambox

Rambox

  • 73 posts

    User

Posted 11 May 2014 - 10:20

Internet Explorer 11
Version:11.0.9600.17105

Do you mean this?



#14 RickJames

RickJames

  • 41 posts

    New User

  • LocationThe Hague, The Netherlands.

Posted 11 May 2014 - 10:38

Internet Explorer 11
Version:11.0.9600.17105

Do you mean this?

That might be the problem, internet explorer.

 

Try to get Google or Mozilla I had the same problem when I had internet explorer.



#15 Pandaboy

Pandaboy

  • 940 posts

    Maps - Models - Textures

Posted 11 May 2014 - 11:54

A wise man once said...

 

InternetExplorer.jpg

 

 

from my experience Chrome is the best/fastest one.


  • alacbar and elite like this

#16 Rambox

Rambox

  • 73 posts

    User

Posted 11 May 2014 - 13:34

Haha
 
But Chrome is as fast as Internet Explorer on my laptop. And I like Internet Explorer better than Chrome.

 

So I wan't to use Internet Explorer :unsure:



#17 elite

elite

  • 1,426 posts

    Forum Regular

  • LocationEngland

Posted 11 May 2014 - 13:36

But does the link box work on Chrome? If it does then I guess you'll have to use it.



#18 Rambox

Rambox

  • 73 posts

    User

Posted 11 May 2014 - 13:45

Uuh, yes it works with Chrome. But I don't want to use Chrome  :P

 

So I'm going to use the BBcodes. 



#19 Pandaboy

Pandaboy

  • 940 posts

    Maps - Models - Textures

Posted 11 May 2014 - 14:02

Back when I studying web design, my web design teacher once said:

"Different browsers show websites in different ways, so you have to make sure your code  works for all web browsers..."

then he went on and compared some HTML & CSS code on the different popular browsers (chrome, safari, firefox, Internet Explorer).

His point was:

"As you see, IE basically shows things the 'wrong' way... But you still have to take accont for it when programming."

 

Like, when I open ldt.gg in internet explorer VS Chrome.

(Idk if IE still does that, I haven't updated it because I'm using Chrome)

 

And.. as you've noticed yourself there are also technical bugs with IE :P.

 

 

Spoiler



#20 elite

elite

  • 1,426 posts

    Forum Regular

  • LocationEngland

Posted 11 May 2014 - 15:22

IE11 has bugs in it anyway, if you're so desperate to use IE over Chrome, why don't you backdate IE and use an older version that's less buggy.






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users