Jump to content

View New Content
Forums
Photo
- - - - -

TTT Obvious hit, but no damage


  • This topic is locked This topic is locked
4 replies to this topic

#1 Mipje

Mipje

  • 128 posts

    Captn

Posted 15 August 2013 - 14:06

Hello guys

Lately in TTT, (i don't play other gmod servers so i don't know if its there to) when i shoot for example someone in the face with a deagle or any other weapon
they just don't get damage their is blood but no damage.. it doesn't always happen but can be very frustrating
of what i have seen in the chat im not the onlyone with the problem!

i don't know if this is TTT related or gmod related :/

Oatsy: ok I found it out
Oatsy: A
Oatsy: Afrikanker is the dutch word for them
Oatsy: Afrikaners is what the rest of the world call them


#2 EarthwormEd

EarthwormEd

  • 2,645 posts

    Wat is dat?

Posted 15 August 2013 - 14:17

gmod hitboxes

Inevitable, have to get used to it

blood is client side
Posted Image

#3 Mipje

Mipje

  • 128 posts

    Captn

Posted 15 August 2013 - 14:50

Ah alright, thanks

Oatsy: ok I found it out
Oatsy: A
Oatsy: Afrikanker is the dutch word for them
Oatsy: Afrikaners is what the rest of the world call them


#4 NeroVonDarkstar

NeroVonDarkstar

  • 49 posts

    New User

  • LocationReading UK

Posted 28 November 2013 - 15:55

I get the same issue with Billz and a load of people with high-ish ping (Around 80), the amount of times I've nailed him with a headshot and only gotten a bodyshot is unreal.

76561197992423615.png


#5 FRAG

FRAG

  • 6,278 posts

    Not your normal S'H'A'R'K

Posted 28 November 2013 - 17:41

Blame the hitboxes, also old damn thread.

LOCKING!

[FRAGleveldesign.com] "The home of FRAG"

76561197980033738.png

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users